jurugambar perkahwinan seremban

By: Poul Iskandar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 8-Apr-2014 07:58 Email | Share | | Bookmark
Save The Date Wit CREATIVimage Photography..WHY?

 


Salam...masih mencari-cari..dan tercari-cari photographer atau videographer untuk majlis perkahwinan anda..save ur wedding date wit CREATIVimage Photography..gmbr kita orang cantik gak..pakage kita orang leh tahan murah..leh check quotation kitaorang...

Bermula dari rm1950..mahal? leh amik yang rm1400..mahal gak..amik yang rm950..still mahal gak? amik yang rm700..eeiikkkk..muroh no???..camtu amik yang rm3000..siap dengan video kali..mesti puas hati kan?tapi tak kisah lahhh..apa2 kita jumpa dulu..tengok sample..kita bincang..puas ati..booking terus...duit booking tak gak membeban kan..30% untuk booking..30% seminggu sebelum majlis..then 40% semasa amik produk..

Cane ok kan? klu nak tanya ape2..leh call 012-6043940..pn jue..kot segan..nak jimat..leh sms ke..whatsapps ke..e-mail pun bole yunpoul@yahoo.com..

Tak tanya tak tau..tak tengok tak cinta..


Saturday, 9-Feb-2013 14:04 Email | Share | | Bookmark
Walimatul Urus of En.Firdaus & Pn.Khairiyah..K.Pilah.N9 MALAYSIA

 
 
 
View all 10 photos...







Salam..nak citer sket..kira spesel kit wedding nih..cause..khairiyah pengantin no 3 d kalangan adik beradik p'puan yang aku shoot..kira dah macam jurugambar keluarga la nih..huhuhu..apa2 semua ok jer..alhamdulillah..tarikh majlis 19 jan 2013..semoga yah n daus will hepi forever n ever n ever.. thnx utk hiring CREATIVimage untk foto wedding korang..tq


Saturday, 9-Feb-2013 12:15 Email | Share | | Bookmark
Walimatul Urus of En.Yasir & Pn.Has..Sri.Menanti,N.S.MALAYSIA

 
 
 
View all 6 photos...






Salam bakal2 client & pelawat2 semuanya..ni kali client aku mntk shoot n burn jer..tarikh 26 jan 2013..ok jerrr..janji job..huhuhu..kira member aku..jumpa masa jadi pengapit client aku yang skang nih dah ada anak umur 1thn setengah..hehehehe..nak menunjukkan betapa lama si yasir amik masa nak kawen..hahahaha..tapi janji tetap janji..dulu masa jadi pengapit kata klu kawen nanti nak aku amekkan gmbr kawen dia..alhamdulillah..tercapai gak perjanjian kitaorg..hahahaha..tragis nyerrrr..ok laa..buat en.yasir n wifeynya pn.has..moga bahagia..hingga ke syurga..aminnnn..


Saturday, 9-Feb-2013 11:57 Email | Share | | Bookmark
Majlis Raikan Cinta En.Rafea and Pn.Mimi @ Rantau,N.S.MALAYSIA

 
 
 
View all 4 photos...





salam..all..wokeh..job kali nih cam biasa..job wedding laaa..huhuhu..takkan job gmbr graduation tadika pulak..poyo..lokasi kat rantau..tarikh 23 & 24 nov 2012..dpt cover nikah ngan malam berinai..langsung mr.shafik yg shoot..pengantin kita en.rafea & pn.mimi..kita doakan d'orang bahagia hingga ke syurga..amin..


Friday, 8-Feb-2013 01:20 Email | Share | | Bookmark
the wedding of en.anuar and pn.aimie...1611 & 1711 twenty twelve

 
 
 
View all 16 photos...










salam pelawat-pelawat semuanya...so nak up date fotopages CREATIVimage...well..ni kira tahun 2012 nyer job..tak sempat nak upload..cause dah upload kat fb..tu la pasal..tapi tak best pulak tak update fotopages nih..kang aper kata korang yg lawat webpage nih..

kita org pilih anuar and wifey dia utk jadi sample produk kali ni..majlis kat tmn matahari..senawang..seremban..n.s..MALAYSIA..huhuhu..dgn tema..it's not an image..it's CREATIVimage..huhuhuhu...pulak dah..layan jerrrr...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net